Υλικά
- Ασπράδια αυγού(4-6)
- Νερό (3/4 κούπας)
- Αλάτι(1κουτ.γλυκού)
- Ελαιόλαδο(1κουτ.σούπας)
- Cottage cheese( 200γρ)
- Πέστροφα καπνιστή (200γρ)
- Κάρδαμο (για το σερβίρισμα)
- Πιπέρι χοντρό (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με το νερό και το αλάτι
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά
- Βάζουμε το μίγμα από τα ασπράδια στο τηγάνι για ένα λεπτό
- Απομακρύνουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε τα ασπράδια για 1-2 λεπτά ή μέχρι να διογκωθούν ή ροδίσουν
- Τοποθετούμε την λευκή ομελέτα με το cottage και τη πέστροφα
- Διπλώνουμε την ομελέτα και σερβίρουμε με χοντρό πιπέρι και κάρδαμο ή άλλο μυρωδικό