Υλικά
- Ελαιόλαδο (1 κουτ. σούπας
- Σκόρδο ψιλοκομμένο (1 κουτ. γλυκού)
- Φύλλα από σπανάκι ψιλοκομμένα (2 κούπες)
- Φύλλα από σέσκουλο ψιλοκομμένα (2 κούπες)
- Αυγά (3-4 μεγάλα)
- Κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών ή φυτική (1 ½ κουτ. σούπας)
- Παρμεζάνα τριμμένη (1 κουτ. σούπας)
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
- Στη συνέχεια βάζουμε το σπανάκι και το σέσκουλο και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαραθούν τα φύλλα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε από πάνω τα αυγά. Ραντίζουμε με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Σε προ θερμασμένο φούρνο βάζουμε το τηγάνι και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.