Υλικά
- Γουρουνόπουλο (για 4-6 κιλά)
Υλικά για μαρινάρισμα
- Πορτοκάλια στυμμένα (3)
- Ξύσμα πορτοκαλιού
- Λεμόνι στυμμένο (1)
- Κονιάκ (5-6 κουτ. σούπας) ή mandarin napoleon
Εκτέλεση
- Μαρινάρω από την προηγούμενη ημέρα.
- Τρίβω με χοντρό αλάτι το γουρουνόπουλο και τα βάζω στο φούρνο με λίγο νερό και λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά.
- Έπειτα χαμηλώνω στους 180 βαθμούς και στο τέλος δυνατά ξανά.
- Στη συνέχεια διαλύω μια κουταλιά σούπας μουστάρδα μελιού με οξύμελι ή με mandarin napoleon.
- Το περνάω από πάνω και τα βάζω στο grill για 3-5 λεπτά.