Υλικά

  • Γουρουνόπουλο (για 4-6 κιλά)

 

Υλικά για μαρινάρισμα

  • Πορτοκάλια στυμμένα (3)
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • Λεμόνι στυμμένο (1)
  • Κονιάκ (5-6 κουτ. σούπας) ή  mandarin napoleon

 

 

Εκτέλεση

  • Μαρινάρω από την προηγούμενη ημέρα.
  • Τρίβω με χοντρό αλάτι το γουρουνόπουλο και τα βάζω στο φούρνο με λίγο νερό και λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά.
  • Έπειτα χαμηλώνω στους 180 βαθμούς και στο τέλος δυνατά ξανά.
  • Στη συνέχεια διαλύω μια κουταλιά σούπας μουστάρδα μελιού με οξύμελι ή με mandarin napoleon.
  • Το περνάω από πάνω και τα βάζω στο grill για 3-5 λεπτά.