Πρωί
- Γιαούρτι (1) με χαμηλά λιπαρά με μέλι (1κ.γ) αμύγδαλα ανάλατα (2κ.σ) και φρούτο
Ενδιάμεσα
- Αυγό βραστό (1) με ρυζογκοφρέτες ( 2-3)
Μεσημέρι
- Μπιφτέκια (2 μέτρια) με σαλάτα εποχής και sauce γιαουρτιού
- Ψάρι ( όχι τηγανητό ) με σαλάτα βραστή ( πατάτα (1) και κολοκυθάκια )
- Φακές (μερίδα) με τόνο ή γαύρο μαρινάτο και σαλάτα εποχής
- Γαρίδες και γενικά ψαρικά με σαλάτα μπρόκολο
- Κοτόπουλο ψητό με πατάτα ψητή, σαλάτα εποχής και τζατζίκι
- Ψητά λαχανικά ( μανιτάρια, πιπεριές, κολοκύθια…) με τυρί ψημένο (60γρ) και παξιμάδι
- Μακαρόνια (μερίδα) με τυρί(1- 2κ.σ) και σαλάτα ή με κιμά
Απόγευμα
- Γιαούρτι με φρούτα (2) ή
- Αμύγδαλα (8-10) και φρούτο ή
- Σοκολάτα bitter (30γρ) και φρούτο
Βραδύ
- Ομελέτα ( 1 αυγά και ασπράδια) με τυρί (μερίδα) και λαχανικά ή
- Αραβική πίτα ( μικρή) με κοτόπουλο , λαχανικά και sauce γιαουρτιού ή
- Σαλάτα εποχής με τόνο ή σολομό καπνιστό
Διαβάστε περισσότερα και μάθετε για ποιο λόγο : Η καραντίνα είναι η κατάλληλη εποχή για διατροφή…
Στο : https://www.fortunegreece.com/article/h-diatrofologos-maria-rimiki-sto-fortune-i-karantina-ine-i-katallili-epochi-gia-diatrofi/?fbclid=IwAR2nf4XBMskY8WbL_Mlu35CRgtgogzBbSxoLd-eDKG9bQ9E4T-QYqZhsT3s