Πρωί  

  • Γιαούρτι (1) με χαμηλά λιπαρά με μέλι (1κ.γ) αμύγδαλα ανάλατα (2κ.σ) και  φρούτο

Ενδιάμεσα

  • Αυγό βραστό (1) με ρυζογκοφρέτες ( 2-3)

Μεσημέρι

  1. Μπιφτέκια (2 μέτρια) με σαλάτα εποχής και sauce γιαουρτιού
  2. Ψάρι ( όχι τηγανητό ) με σαλάτα βραστή ( πατάτα (1) και κολοκυθάκια )
  3. Φακές (μερίδα) με τόνο ή γαύρο μαρινάτο και σαλάτα εποχής
  4. Γαρίδες και γενικά ψαρικά με σαλάτα μπρόκολο
  5. Κοτόπουλο ψητό με πατάτα ψητή, σαλάτα εποχής και τζατζίκι
  6. Ψητά λαχανικά ( μανιτάρια, πιπεριές, κολοκύθια…) με τυρί ψημένο (60γρ) και παξιμάδι
  7. Μακαρόνια (μερίδα) με τυρί(1- 2κ.σ) και σαλάτα ή με κιμά

Απόγευμα

  • Γιαούρτι με φρούτα (2) ή
  • Αμύγδαλα (8-10) και φρούτο ή
  • Σοκολάτα bitter (30γρ) και φρούτο

Βραδύ

  • Ομελέτα ( 1 αυγά και ασπράδια) με τυρί (μερίδα) και λαχανικά ή
  • Αραβική πίτα ( μικρή) με κοτόπουλο , λαχανικά και sauce γιαουρτιού ή
  • Σαλάτα εποχής με τόνο ή σολομό καπνιστό

 

Διαβάστε περισσότερα και μάθετε για ποιο λόγο : Η καραντίνα είναι η κατάλληλη εποχή για διατροφή…

Στο : https://www.fortunegreece.com/article/h-diatrofologos-maria-rimiki-sto-fortune-i-karantina-ine-i-katallili-epochi-gia-diatrofi/?fbclid=IwAR2nf4XBMskY8WbL_Mlu35CRgtgogzBbSxoLd-eDKG9bQ9E4T-QYqZhsT3s