Υλικά
- Ντομάτες (4)
- Αγγούρι
- Φρέσκο κρεμμυδάκι (½)
- Κόλιανδρος, μαιντανός, μέντα ή δυόσμο
- Αλάτι, πιπέρι
- Πάστα ελιάς (προαιρετικά) (1 κουτ.γλυκού)
Για τη σάλτσα
- Φέτα (50 γρ.)
- Παρμεζάνα (1 κουτ. γλυκού)
- Κόκκινο ξύδι (1 κουτ. γλυκού)
- Λεμόνι (½)
- Γάλα εβαπορέ (2 κουτ. γλυκού)
- Ελαιόλαδο (2 κουτ. γλυκού)
- Ηλιέλαιο (2 κουτ. γλυκού)
Εκτέλεση
- Αναμιγνύω τα 5 πρώτα υλικά μέχρι να μαλακώσουν. Μετά σιγά – σιγά προσθέτω το λάδι. Εάν είναι πολύ πηχτό το αραιώνω με γιαούρτι.