Υλικά
- Αυγά (4)
- Κρεμμύδι (1 μικρό)
- Πατάτα βρασμένη (1 μεγάλη)
- Κόκκινη πιπεριά (½)
- Πράσινα φασολάκια βρασμένα (1 φλιτζάνι τσαγιού)
- Γάλα (2 κουτ. σούπας)
- Μαϊντανός (1 κουτ. σούπας)
Για τη σάλτσα ντομάτας
- Ντομάτα ψιλοκομμένη (1 μικρή)
- Αγγούρι (1 μικρό)
- Κρεμμύδι (½)
- Πράσινο chilli (καυτερή πράσινη πιπερίτσα) (1)
- Χυμός λεμονιού (1 κουτ. σούπας)
- Φρέσκος κόλιανδρος ή μαϊντανός (1 κουτ. σούπας)
Εκτέλεση
- Ζεσταίνω σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίχνω την πατάτα και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα. Ανακατεύω για 2’ και χαμηλώνω τη φωτιά για περίπου 10’ ακόμη.
- Προσθέτω την πιπεριά και τα φασολάκια και τα αφήνω να ψηθούν για 5’.
- Χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το μαϊντανό και τα ρίχνω στο τηγάνι. Αφήνω να ψηθούν…
- Σερβίρω την ομελέτα με τη σάλτσα από πάνω.