Υλικά
- Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας )
- Κάπαρη ( 2 κουτ. σούπας)
- Φύλλα μαϊντανού ( 1 ½ φλυτζ)
- Σκόρδο (4 σκελίδες λεπτά κομμένες)
- Φιλέτα γαύρου (10)
- Πολύχρωμά ντοματίνια (600gr)
- Ξύδι από κόκκινο κρασί ( 1 κουτ. σούπας)
- Θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι
- Cavatelli pasta ή άλλο είδος της αρεσκείας σας (400γρ)
- Chilly (1 λεπτά κομμένο)
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε λάδι (1 κουτ. σούπας) στο αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τη κάπαρη και το μαϊντανό μέχρι να γίνoυν τραγανά και απομακρύνουμε
- Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το σκόρδο και τα φιλέτα γαύρου για ένα λεπτό
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το σκόρδο, τα φιλέτα γαύρου, τα ντοματίνια, το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε
- Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν al dente
- Προσθέτω τα μακαρόνια στο μείγμα με τα ντοματίνια και ανακατεύω
- Σερβίρουμε προσθέτοντας τη κάπαρη το μαϊντανό και το chilly