Υλικά για τη σαλάτα
- Κόκκινο λάχανο σε φέτες (1 μικρό)
- Μπέικον (4 φέτες) (ψήνω σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο μέχρι να γίνει crispy
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος (½ κούπα)
- Κρεμμυδάκια φρέσκα (3) σε φέτες
- Ρεπάνια (4) σε φέτες
- Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (¼ της κούπας)
- Αβοκάντο (1) σε κύβους
Υλικά για τη vinaigrette balsamic
- Σκόρδο (2 σκελίδες)
- Μουστάρδα Dijon (1 κουτ. σούπας)
- Ζάχαρη μαύρη (2 κουτ. γλυκού)
- Μπαλσάμικο (¼ κούπας)
- Ελαιόλαδο (1/3 κούπας)
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατεύω τα 3 πρώτα υλικά της σαλάτας μαζί με 5 κουτ. σούπας από τη vinaigrette.
- Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το avocado σε κύβους (από πάνω).
- Περιχύνω με την υπόλοιπη vinaigrette
- Γαρνίρω με το μπέικον