Υλικά
- Ρεβίθια (½ κιλό)
- Celery (4 κλαράκια)
- Ντομάτες λιαστές ψιλοκομένες (8)
- Ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι (10-15)
- Καλαμπόκι βρασμένο (1 φλιτζάνι)
Υλικά για sauce
- Ελαιόλαδο (1 φλιτζάνι)
- Μουστάρδα (2 κουτ. Σούπας)
- Χυμό από ένα λεμόνι
- Χυμό από ½ πορτοκάλι
- Αλάτι
- Λευκό πιπέρι
- Ξύσμα 1 πορτοκαλιού (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ
- Τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν
- Σερβίρουμε τη σαλάτα και ρίχνουμε από πάνω ξύσμα πορτοκαλιού