Φρυγανισμένο Ψωμί με Μπλε Τυρί, Σύκα, Καρύδια & Βασιλικό
Υλικά
Ψωμί (1φ)
Μπλε τυρί (30γρ)
Σύκα (2)
Καρύδια (2)
Βασιλικός (φύλλα)
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Φρυγανίζουμε το ψωμί μας. Απλώνουμε πάνω το μπλε τυρί και το λιώνουμε με ένα πιρούνι μαζί με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τα σύκα σε 4 κομμάτια, τα βάζουμε […]
Comments Off on Φρυγανισμένο Ψωμί με Μπλε Τυρί, Σύκα, Καρύδια & Βασιλικό
Bloody Mary
Το Bloody Mary είναι ένα παραδοσιακό cocktail κατά του hangover πρωτίστως. Πικάντικο, δροσερό και με λίγο αλκοόλ, αναζωγονιτικό, πλούσιο σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά.
Υλικά
Ντομάτες ώριμες (300gr)
Tabasco (1κουτ. Γλυκού)
Χυμός λεμόνι (1 κουτ. Γλυκού)
Vodka ( 1-2 κουτ. Σούπας) […]
Comments Off on Bloody Mary
Χυμός ντομάτας με εστραγκόν και πορτοκάλι
Δροσερό cocktail πλούσιο σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά.
Υλικά
4 μεγάλα φύλλα εστραγκόν
500 gr ντομάτες
2 μεγάλα πορτοκάλια
1 κουτ. του γλυκού πολτό λιαστής ντομάτας
παγάκια
μαύρο πιπέρι
Οδηγίες
Βάζω τις ντομάτες και το εστραγκόν στον αποχυμωτή
Προσθέτω στο μίγμα τις […]
Comments Off on Χυμός ντομάτας με εστραγκόν και πορτοκάλι
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ
Η Μεγάλη Σαρακοστή ξεκινάει….. Με μια εύκολη νόστιμη και πάνω απ όλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά συνταγή !!!
Υλικά
Avocado (2 μικρά)
Χυμό από ένα μικρό λεμόνι
Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)
Ταχίνι (4 κουτ. σούπας)
Κίμινο (¼ κουτ. γλυκού)
Σουμακ (½ κουτ. […]
Comments Off on ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ
ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ, ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
Υλικά
Ελαιόλαδο ( 2 κουτ.σούπας )
Κρεμμύδι (1) σε λεπτές φέτες
Σκόρδο (4 σκελίδες ) σε λεπτές φέτες
Μαραθόριζες ( 4 μέτριες ) σε λεπτές φέτες
Ξύδι balsamic λευκό ( 2 κουτ. σούπας)
Γάλα αμυγδάλου άγλυκο ( 1 λίτρο )
Σέσκουλo […]
Comments Off on ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ, ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ
Υλικά
Ταχίνι (1 κούπα = 280 γρ.)
Μέλι (¾ της κούπας = 270 γρ.)
Φυστίκια Αιγίνης (1/3 της κούπας = 45 γρ.)
Σουσάμι ψητό (¼ της κούπας = 35 γρ.)
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά το ταχίνι για […]
Comments Off on ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ
ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ!!!
Υλικά
Ντομάτες (4)
Αγγούρι
Φρέσκο κρεμμυδάκι (½)
Κόλιανδρος, μαιντανός, μέντα ή δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
Πάστα ελιάς (προαιρετικά) (1 κουτ.γλυκού)
Για τη σάλτσα
Φέτα (50 γρ.)
Παρμεζάνα (1 κουτ. γλυκού)
Κόκκινο ξύδι (1 κουτ. γλυκού)
Λεμόνι (½)
Γάλα εβαπορέ (2 κουτ. γλυκού)
Ελαιόλαδο (2 κουτ. γλυκού)
Ηλιέλαιο (2 κουτ. […]
Comments Off on ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙ
Υλικά (για 8 μερίδες)
Γαύρος (2 κιλά)
Λεμόνια (10 μεγάλα)
Σκόρδο (½ κεφάλι)
Βασιλικός (1 μάτσο)
Ελαιόλαδο (2 φλιτζάνια)
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε το γαύρο και στη συνέχεια τον αφήνουμε να μαριναριστεί στο χυμό του λεμονιού για 4-5 ώρες στο ψυγείο.
Σε ένα μεγάλο […]
Comments Off on ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙ
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
Υλικά
Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας )
Κάπαρη ( 2 κουτ. σούπας)
Φύλλα μαϊντανού ( 1 ½ φλυτζ)
Σκόρδο (4 σκελίδες λεπτά κομμένες)
Φιλέτα γαύρου (10)
Πολύχρωμά ντοματίνια (600gr)
Ξύδι από κόκκινο κρασί ( 1 κουτ. σούπας)
Θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι
Cavatelli pasta ή […]
Comments Off on ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ (6 ΑΤΟΜΑ)
Υλικά
Ρύζι καστανό (400 γρ)
Ζωμό λαχανικών (2 λίτρα)
Βούτυρο ανάλατο (60γρ)
Ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)
Κρεμμύδια ψιλοκομμένα (2)
Σκόρδο ψιλοκομμένο (2 σκελίδες)
Σπαράγγια κομμένα σε ροδέλες (2 ματσάκια)
Κολοκύθια λεπτά κομμένα σε ροδέλες ( 200γρ)
Μέντα αποξηραμένη ( 2 κουτ. γλυκού)
Σκόνη κρεμμυδιού ( […]
Comments Off on ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ (6 ΑΤΟΜΑ)
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΑ
Υλικά
Σέσκουλα ή σπανάκι ψιλοκομμένα 100 γρ. (2 φλυτζάνια)
Φύλλα μέντας ψιλοκομμένα (½ φλυτζάνι) και extra για σερβίρισμα
Γιαούρτι (1 φλυτζάνι)
Παντζάρι (1) μεγάλο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες
Σάλτσα
Φιλέτα γαύρου (6) στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
Λεμόνι ξύσμα (1 κουτ. γλυκού)
Χυμός […]
Comments Off on ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΑ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Υλικά
Πατάτες (2-3 μέτριες)
Φιστίκια αιγίνης (1/2 κούπα)
Ελαιόλαδο (1 κούπα)
Σκόρδο (κατά βούληση) ή λάδι σκόρδου (για πιο ήπια γεύση)
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις πατάτες με ένα πιρούνι
Στη συνέχεια τρίβουμε στο μπλέντερ τα φιστίκια ώσπου να γίνουν σκόνη
Αναμιγνύουμε τις πατάτες, […]
Comments Off on ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΧΟΥΜΟΥΣ
Υλικά
Ένα μεγάλο καλαμάρι καθαρισμένο (ή σουπιά)
Για τη μαρινάδα (τσέρμουλα)
Μαϊντανός ψιλοκομμένος (1 φλιτζ.)
Κόλιανδρος ψιλοκομμένος (1 φλιτζ.)
Πάπρικα (1 κουτ. γλυκού)
Κύμινο (1 κουτ. γλυκού)
Πιπέρι καγιέν (1 πρέζα)
Χυμός λεμονιού (2 κουτ. σούπας)
Ελαιόλαδο (½ φλιτζ.)
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τα καλαμάρια για 10 λεπτά […]
Comments Off on ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΧΟΥΜΟΥΣ
DIP ΤΟΝΟΥ
Υλικά
Τόνο σε ελαιόλαδο (420 γρ)
Αioli (2/3 φλυτζ. )
Ξύσμα λεμονιού (2 κ. σούπας)
Χυμό λεμονιού (2 κ. σούπας)
Crème fraiche (2κ.σούπας)
Ελαιόλαδο ( 1κ.σούπας)
Κάπαρη (2κ.σούπας)
Θαλασσινό αλάτι και μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Μικρά φύλλα ρόκας
Νιφάδες τσίλι
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το τόνο, την aioli, το ξύσμα […]
Comments Off on DIP ΤΟΝΟΥ
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ !!!
Υλικά
Γουρουνόπουλο (για 4-6 κιλά)
Υλικά για μαρινάρισμα
Πορτοκάλια στυμμένα (3)
Ξύσμα πορτοκαλιού
Λεμόνι στυμμένο (1)
Κονιάκ (5-6 κουτ. σούπας) ή mandarin napoleon
Εκτέλεση
Μαρινάρω από την προηγούμενη ημέρα.
Τρίβω με χοντρό αλάτι το γουρουνόπουλο και τα βάζω στο φούρνο με λίγο νερό […]
Comments Off on ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ !!!
ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Υλικά
Γλυκοπατάτα πορτοκαλί (1)
Γιαούρτι (1κούπα)
Ψητό κοτόπουλο (2 κούπες)
Φρέσκα κρεμμύδια (2 κομμένα σε φέτες )
Αγγουράκια (2 κομμένα σε φέτες)
Χυμός λεμονιού (1 κουτ.σουπας)
Δυόσμος
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Τυλίγουμε τη γλυκοπατάτα σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα
Προσθέτουμε στο γιαούρτι το […]
Comments Off on ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ CARBONARA
Υλικά
Spaghetti (1 πακέτο)
1-2 πακετάκια πανσέτα Montorsee ή 200 γρ. άκοπο μπέϊκον
1 κούπα ξυνή κρέμα γάλακτος η ενναλακτικα
1/2 κουπα ξυνογαλα και ½ κουπα γιαουρτι
Μισό πακέτο μασκαρπόνε
Παρμεζάνα ή πεκορίνο (κατά βούληση)
2 κρόκους αυγών
Αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες
Βράζουμε τα spaghetti
Ανακατεύω το μασκαρπόνε […]
Comments Off on Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ CARBONARA
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΞΕΛΟΥΡΙΣΤΟΣ (ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΡΑΚΗ) ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Υλικά
Μπακαλιάρος παστός
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Ντοματίνια
Κάπαρη
Μαϊντανός
Δυόσμος
Εκτέλεση
Ξαρμιρίζουμε τον μπακαλιάρο (όχι εντελώς).
Τον ‘μαδάω’ και προσθέτω ελαιόλαδο, ντοματίνια, κάπαρη και τα μυρωδικά
Comments Off on ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΞΕΛΟΥΡΙΣΤΟΣ (ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΡΑΚΗ) ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΟ
Υλικά
Ελαιόλαδο (1 κουτ. σούπας
Σκόρδο ψιλοκομμένο (1 κουτ. γλυκού)
Φύλλα από σπανάκι ψιλοκομμένα (2 κούπες)
Φύλλα από σέσκουλο ψιλοκομμένα (2 κούπες)
Αυγά (3-4 μεγάλα)
Κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών ή φυτική (1 ½ κουτ. σούπας)
Παρμεζάνα τριμμένη (1 κουτ. σούπας)
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο […]
Comments Off on ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΟ
ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, BOCCONCINI ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
Υλικά
Μοσχαρίσια φιλετάκια (4 x 125 γρ)
Βούτυρο (80γρ)
Ντομάτες ώριμες (4 κομμένες)
Ρόκα ( 4 φλιτζάνια)
Βocconcini (mozzarella), κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (220 γρ)
Ελαιόλαδο (για επάλειψη)
Ρίγανη
Θαλασσινό αλάτι
Κόκκοι μαύρου πιπεριού
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε μεγάλη θερμοκρασία ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι
Αλείφετε με το ελαιόλαδο […]
Comments Off on ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, BOCCONCINI ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Υλικά
Φιλέτα σολομού με το δέρμα (800 γρ.) κομμένα σε κομμάτια
Σέλινο ψιλοκομμένο (1,5 kgr)
Γάλα αμυγδάλου (άγλυκο) (500 ml)
Κρέμα γάλακτος φυτική (125 ml)
Αλάτι
Φρέσκο πιπέρι
Ανάλατο βούτυρο (50 γρ.)
Ελαιόλαδο
Εστραγκόν φύλλα (3/4 του φλιτζανιού)
Κάρδαμο (4 φλιτζάνια) για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βάζω το […]
Comments Off on ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Strawberries and Cream Cocktail.
Strawberries and Cream – (2 ποτήρια)
Υλικά
Φράουλες (2 ½ κούπες)
Λεμόνι (1 κουτ. γλυκού)
Ζάχαρη η Στεβια (1 κουτ. γλυκού) με λίγη βανίλια
Cream soda (σόδα )
Οδηγίες
Παγώνετε τη μια κούπα με φράουλες και τις υπόλοιπες τις βάζετε στο […]
Comments Off on Strawberries and Cream Cocktail.
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΠΟ ‘TOFU’
Υλικά
Tofu (300 gr.)
Mirin (2 κουτ. γλυκού)
Ξύδι ρυζιού (2 κουτ. γλυκού)
Πάστα wasabi (½ κουτ. γλυκού)
Αλάτι (1 κουτ. γλυκού)
Εκτέλεση
Βάζω όλα τα παραπάνω υλικά στο blender μέχρι να γίνουν πουρές.
Σερβίρω με σολομό, σπανάκι και avocado με lime.
Comments Off on ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΠΟ ‘TOFU’
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ – ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Υλικά για τη σαλάτα
Κόκκινο λάχανο σε φέτες (1 μικρό)
Μπέικον (4-6 φέτες) (ψήνω σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο μέχρι να γίνει crispy
Μαϊντανός ψιλοκομμένος (½ κούπα)
Κρεμμυδάκια φρέσκα (3) σε φέτες
Ρεπάνια (4) σε φέτες
Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (¼ της κούπας)
Αβοκάντο […]
Comments Off on ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ – ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Συγκλονιστικοί κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη με άμυλο ταπιόκας! Δοκιμάστε τους!
Υλικά
Αλεύρι αμυγδάλου (¾ κούπας και 2 κ. σούπας επιπλέον) δηλαδή 100γρ.
Κακάο ½ κούπα (προτιμητέο βιολογικό)
Ζάχαρη (6 κ.σ καστανή)
Πεκάν ή καρύδια (1 κούπα ψιλοκομμένα)
Βούτυρο γάλακτος ανάλατο (115 γρ σε κύβους)
Άμυλο ταπιόκας (2 κ.σ) δηλαδή 15 […]
Comments Off on Συγκλονιστικοί κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη με άμυλο ταπιόκας! Δοκιμάστε τους!
Σάλτσα με Dry Martini ( Για ψαρικά )
Υλικά
Λευκό κρασί (1 κούπα)
Dry martini (1 κούπα)
Ζωμός λαχανικών knorr (2 κούπες)
Εστραγκόν (2 κ.σ)
Φυτική κρέμα σόγιας (1 κούπα)
Κουρκουμά (1 κ.γ)
Κρεμμυδάκι φρέσκο ( μόνο το λευκό)
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. […]
Comments Off on Σάλτσα με Dry Martini ( Για ψαρικά )
SPAGHEΤTI ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
Υλικά
Κρεμμύδι (1 μικρό)
Κολοκυθάκι κομμένο σε λωρίδες (1)
Σκόρδο (2 σκελίδες)
Βασιλικός (1 ματσάκι)
Ρικότα (1 κούπα) ή ανθότυρο
Κόκκινο πιπέρι (λίγο)
Λεμόνι (1 κουταλάκι)
Παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Ζυμαρικό της επιλογής σας
Εκτέλεση
Βάζουμε το νερό να […]
Comments Off on SPAGHEΤTI ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΡΥΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Τολμήστε τις! Είναι το πιο δροσερό ορεκτικό για μεσημέρι ή βράδυ, είναι υγιεινές και γίνονται εύκολα και γρήγορα με βασικά συστατικά τα λαχανικά και τα μυρωδικά που θα δώσουν μια εξωτική πινελιά στο σύνολο. Συνοδεύουν […]
Comments Off on ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΡΥΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Η Απολυτα Γκουρμε Μαγειριτσα.
Υλικά
Συκωταριά (1)
Εντεράκια (100 γρ.)
Ελαιόλαδο (¾ κούπας)
Μαρούλι ψιλοκομμένο (1)
Κρεμμύδι (1)
Άνηθο ψιλοκομμένο (1 ματσάκι)
Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (1 ματσάκι)
Δάφνη (2 φύλλα)
Ρύζι (2 κουτ. σούπας)
Αλεύρι (2 κουτ. γλυκού)
Αυγά (3)
Χυμός από 3 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεματάτε σε νερό που βράζει τη συκωταριά […]
Comments Off on Η Απολυτα Γκουρμε Μαγειριτσα.
ΣΟΥΠΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ
Υλικά :
Σελινόριζα (πάνω από ½ κιλό, κομμένη σε κομμάτια)
Πατάτες (όσες και το βάρος της σελινόριζας)
Γάλα χαμηλό σε λιπαρά (1 ποτήρι του κρασιού)
Βούτυρο (50 γρ.)
Αλάτι – πιπέρι
Γιαούρτι (2 κουτ. σούπας ανά άτομο για το σερβίρισμα)
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση […]
Comments Off on ΣΟΥΠΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ – ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Υλικά για τη σαλάτα
Κόκκινο λάχανο σε φέτες (1 μικρό)
Μπέικον (4 φέτες) (ψήνω σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο μέχρι να γίνει crispy
Μαϊντανός ψιλοκομμένος (½ κούπα)
Κρεμμυδάκια φρέσκα (3) σε φέτες
Ρεπάνια (4) σε φέτες
Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (¼ της κούπας)
Αβοκάντο […]
Comments Off on ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ – ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΣΑΛΑΤΑ ME ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ (ΓΙΑ 4 ATOMA)
Υλικά για τη σαλάτα
Μαραθόριζα (1) σε λεπτές φέτες
Αβοκάντο (1) ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κομμάτια
Γαρίδες μεγάλες βρασμένες (200 γρ.)
Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (3)
Πορτοκάλι (1) σε φέτες
Ρόκα
Υλικά για vinaigrette
Ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας)]
Ξύσμα από τη φλούδα του πορτοκαλιού
Χυμό από […]
Comments Off on ΣΑΛΑΤΑ ME ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ (ΓΙΑ 4 ATOMA)
ΦΙΛΕΤΑ Ή ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ
Comments Off on ΦΙΛΕΤΑ Ή ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ
Τύπου spritz για τη παραλία και όχι μόνο!
Comments Off on Τύπου spritz για τη παραλία και όχι μόνο!
ΔΡΟΣΕΡΟΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ
Comments Off on ΔΡΟΣΕΡΟΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ
Strawberries and Cream Soda – (2 ποτήρια)
Comments Off on Strawberries and Cream Soda – (2 ποτήρια)
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ DRESSING ΑΠΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
Comments Off on ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ DRESSING ΑΠΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
ΛΕΥΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ COTTAGE CHEESE
Comments Off on ΛΕΥΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ COTTAGE CHEESE
PASTA ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ) (530/ΜΕΡΙΔΑ)
Comments Off on PASTA ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ) (530/ΜΕΡΙΔΑ)
PASTA ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
Comments Off on PASTA ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)