Υλικά

  • Λάδι (2 κ. σούπας)
  • Μοσχαρίσιο κρέας (4 τεμ.)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο
  • Σκόρδο (3 σκελίδες) λεπτοκομμένες
  • Τσίλι (1κ.γλυκού)
  • Πάπρικα καπνιστή (2 κ. γλυκού)
  • Φύλλα μαϊντανού και λεμόνι για το σερβίρισμ
Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά
  2. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε στο αντικολλητικό για 1-2 λεπτά από τη κάθε πλευρά. Τα αφήνουμε στην άκρη και τα κρατάμε ζεστά
  3. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τσίλι και τη πάπρικα στο τηγάνι και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό
  4. Τέλος περιχύνουμε τα φιλέτα με το παραπάνω μείγμα και τα σερβίρουμε με μαϊντανό και φέτες λεμόνι