Υλικά
- Λάδι (2 κ. σούπας)
- Μοσχαρίσιο κρέας (4 τεμ.)
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο
- Σκόρδο (3 σκελίδες) λεπτοκομμένες
- Τσίλι (1κ.γλυκού)
- Πάπρικα καπνιστή (2 κ. γλυκού)
- Φύλλα μαϊντανού και λεμόνι για το σερβίρισμ
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά
- Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε στο αντικολλητικό για 1-2 λεπτά από τη κάθε πλευρά. Τα αφήνουμε στην άκρη και τα κρατάμε ζεστά
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το τσίλι και τη πάπρικα στο τηγάνι και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό
- Τέλος περιχύνουμε τα φιλέτα με το παραπάνω μείγμα και τα σερβίρουμε με μαϊντανό και φέτες λεμόνι