Υλικά
- Μοσχαρίσια φιλετάκια (4 x 125 γρ)
- Βούτυρο (80γρ)
- Ντομάτες ώριμες (4 κομμένες)
- Ρόκα ( 4 φλιτζάνια)
- Βocconcini (mozzarella), κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (220 γρ)
- Ελαιόλαδο (για επάλειψη)
- Ρίγανη
- Θαλασσινό αλάτι
- Κόκκοι μαύρου πιπεριού
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε σε μεγάλη θερμοκρασία ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι
- Αλείφετε με το ελαιόλαδο τα φιλετάκια και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
- Μαγειρεύετε ένα λεπτό την κάθε πλευρά του μοσχαριού για μέτριο ψήσιμο ή όσο προτιμάτε
- Απομακρύνετε το μοσχάρι από το τηγάνι και το διατηρείτε ζεστό
- Μοιράζετε τη ρόκα σε 4 πιάτα, τοποθετείτε το κρέας, από πάνω τα ντοματίνια και το bocconcini
- Τέλος βάζετε κουταλιά της σούπας από το μείγμα βουτύρου