Υλικά
- Ταχίνι (1 κούπα = 280 γρ.)
- Μέλι (¾ της κούπας = 270 γρ.)
- Φυστίκια Αιγίνης (1/3 της κούπας = 45 γρ.)
- Σουσάμι ψητό (¼ της κούπας = 35 γρ.)
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά το ταχίνι για 5’.
- Σε άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι για 5’.
- Εκτός φωτιάς ανακατεύουμε το ζεστό ταχίνι με το ζεστό μέλι και ρίχνουμε μέσα τα φυστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνουμε το παραπάνω μίγμα.
- Το αφήνουμε για 4 ώρες, στη συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια και το περνάμε στο σουσάμι