Υλικά
- Pasta (400gr)
- Σολωμός καπνιστός (4-6 φέτες)
- Λάδι (4κουτ. σούπας)
- Χυμός από λεμόνι (2κουτ. σούπας)
- Κάπαρη (1κουτ. σούπας)
- Μουστάρδα σε κόκκους (1κουτ. σούπας)
- Κρεμμύδι κομμένο κον κασέ (μισό)
- Άνηθος (2κουτ. σούπας)
- Μαϊντανός (2κουτ. σούπας)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Βράζουμε τη Pasta
- Σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι
- Προσθέτουμε τη κάπαρη , το λεμόνι και τους κόκκους μουστάρδας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2’
- Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο, τον μαϊντανό και το σολωμό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ανακατεύουμε με τη Pasta και σερβίρουμε