Υλικά
- Τόνο σε ελαιόλαδο (420 γρ)
- Αioli (2/3 φλυτζ. )
- Ξύσμα λεμονιού (2 κ. σούπας)
- Χυμό λεμονιού (2 κ. σούπας)
- Crème fraiche (2κ.σούπας)
- Ελαιόλαδο ( 1κ.σούπας)
- Κάπαρη (2κ.σούπας)
- Θαλασσινό αλάτι και μαύρο πιπέρι σε κόκκους
- Μικρά φύλλα ρόκας
- Νιφάδες τσίλι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το τόνο, την aioli, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, την crème fraiche, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα πολυμίξερ και ανακατέψτε έως ότου γίνει λείο το μείγμα.
- Στη συνέχεια κάψτε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι. Προσθέστε τη κάπαρη για 30 δευτερόλεπτα ή έως ότου γίνει τραγανή. Βγάλτε την και στραγγίστε την.
- Τέλος τοποθετήστε πάνω στο dip την κάπαρη, τη ρόκα και τις νιφάδες τσίλι.