Υλικά
- 1 μεγάλο αχλάδι
- 1 και ½ κούπα σταφύλια
- 1 κουτ. του γλυκού φύτρα σταριού (ξερά) ή ηλιόσπορος
- 4 κουτ. σούπας κανονικό γιαούρτι
- Παγάκια
Οδηγίες
- Βάζετε τη φλούδα του αχλαδιού μαζί με τα σταφύλια στον αποχυμωτή
- Κατόπιν προσθέτω το υπόλοιπο αχλάδι
- Μεταφέρετε το χυμό σε μία μικρή κανάτα, προσθέτετε τα φύτρα σταριού στο γιαούρτι και ανακατεύετε
- Το ρίχνετε μέσα στο χυμό (αχλάδι-σταφύλι) ανακατεύετε και ρίχνετε τα παγάκια αν θελετε.
Είναι ένας συνδυασμός αναζωογονητικός πλούσιος σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Το δε γιαούρτι είναι πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών.